Merken

Effer

Effer


Effer heeft ruim 50 jaar ervaring met het ontwikkelen en produceren van geavanceerde autolaadkranen waarbij bedieningsgemak en veiligheid centraal staan. Effer biedt een keuze uit talloze modellen en varianten welke zoveel mogelijk naar de specificaties van de opdrachtgever worden geproduceerd. Het leveringsprogramma omvat autolaadkranen en laadkranen van 2 tot 320TM.

lees meer
CTE groep

CTE groep


Bestaande uit : - B-lift telescoop hoogwerkers. - ZED gearticuleerde hoogwerkers. - Tracces Spinhoogwerkers. - Pianoplan traploopliften.

lees meer
B-lift telescoop hoogwerkers

B-lift telescoop hoogwerkers


Telescoop hoogwerkers met een range van: -hoogte 15 t/m 62 meter. -Reikwijdte 8,9 t/m 35 meter.

lees meer
ZED gearticuleerde hoogwerker.

ZED gearticuleerde hoogwerker.


Gearticuleerde hoogwerkers met een range van: -hoogte 13,9 t/m 31,6 meter. -Reikwijdte 7,5 t/m 19,8 meter.

lees meer
Traccess rupshoogwerker

Traccess rupshoogwerker


Spinhoogwerkers met een range van: -hoogte 13 t/m 23 meter. -Reikwijdte 6,5 t/m 12 meter.

lees meer
Pianoplan Traploopliften

Pianoplan Traploopliften


Traploopliften met een draagcapaciteit van 600kg. Leverbaar in drie verschillende varianten: -600 Standaard. -600 Horizontaal. -600 Verticaal.

lees meer
Q8 olie

Q8 olie


Q8 olie en olieproducten worden in ons gehele bedrijf toegepast. In de agrarische sector als ook voor de Effer kranen, Cappellotto zuigwagens, B-lift en Tecchio hoogwerkers. In samenwerking met Koninklijke Vollenhoven Olie Technologie BV, leveren wij voor iedere toepassing de juiste oliën en vetten.

lees meer
Vandaele

Vandaele


Vandaele is een toonaangevende Belgische producent van o.a. houtversnipperaars, bladblazer, stobbefrezen en andere machines voor in het groenonderhoud, actieve en aanverwante bedrijven. In Nederland kennen we ze vooral vanwege de houtversnipperaars. Met een complete lijn van klein tot groot, zelf aangedreven en voor dikke en dunne takken voorzien zij in een solide hakselaar.

lees meer
Landini

Landini


Landini is een merk met traditie. Het bedrijf werd in 1874 opgericht door Giovanni Landini. Landini had een droom die hij wilde realiseren. Hij wilde een machine bouwen die agrarische werktuigen kon trekken. 1n 1910 slaagde het bedrijf erin om de eerste motor te ontwikkelen en 15 jaar later was de eerste trekker een feit. Landini ontwikkelde zich als een toonaangevende producent die steeds opnieuw techniek en vormgeving wist te combineren.

lees meer
Kluma

Kluma


Kluma snipperkar

lees meer
Diverse machines

Diverse machines


Vandaele, Bogballe, Fella, Vogel en Noot, enz.

lees meer
ECHO

ECHO


Met ECHO kiest u steeds voor een motor van professionele klasse, en investeert u in topgereedschap op lange termijn. Dit is Yamabiko’s belofte voor het merk ECHO. Yamabiko en ook EuroGarden als importeur waarderen uw interesse in ECHO. Van particulier tot bosbouwer, bij ons kunt u ECHO producten kopen met het volste vertrouwen.

lees meer
Kärcher

Kärcher


Kärcher machines voor reinigen en onderhoud voor Professionals. Koud- of warmwater reinigers, schrob- zuigmachines, veegmachines, stof- waterzuigers, speciale toepassingen of reinigingsmiddelen. Voor elke reinigingsklus een Kärcher dus!!

lees meer
Italev

Italev


Italev is een Italiaanse leverancier van kranen die opvouwbaar zijn met knijperbak en container haaksystemen. Tevens produceren ze containercarriers en containerbakken. Alles wordt in eigen huis ge-engineerd en geproduceerd. Zie de site voor meer informatie: www.bobspa.com

lees meer