Cappellotto

Wij durven te stellen dat bij een analyse van toepassingsmogelijkheden, het bedieningsgemak, de veiligheid, de kosten en de verscherpte eisen van de nieuwe Arbo-wetgeving zal blijken dat de Cappellotto producten een hoge score kennen.

 

Cappellotto kan putten uit meer dan vijftig jaar onderzoek- en productie ervaring.

Naast standaardmodellen staat zij bekend om haar volledig naar de specificaties van de opdrachtgever geproduceerde specials, waarbij een unit volledig driedimensionaal getekend en met alle technische details aan de cliënt wordt toegezonden, zodat deze een beeld heeft van zijn product en een fiat kan geven om tot de productie ervan over te gaan.

 

De voordelen van Cappellotto is de productie capaciteit van meer dan 200 stuk per jaar. Hierdoor is het rendabel om alle mogelijke toepassingen goed te onderzoeken en door te ontwikkelen zodat de gebruiker een kwalitatief goede en betrouwbare unit krijgt. Daarnaast is het beleid van Cappellotto dat alle nieuwe ontwikkelingen binnen het bedrijf blijven en niet worden doorverkocht aan derden om exclusiviteit te waarborgen.

 

Kluytmans Service is daarbij in staat ervoor te zorgen dat U probleemloos met uw Cappellotto-unit kunt blijven werken want after-sales en service zijn onze sterke punten.

 

Wij staan open voor Uw wensen tot verdere informatie en nadere toelichtingen en zullen U, indien U dat wenst, op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen in het gamma van Cappellotto-producten.