Routebeschrijving

Met behulp van Navigatie: 

Indien u ons met de navigatie wil bereiken, typt u het beste Schepersvenweg te Berkel-Enschot in. Aan het einde van deze weg op de T-splitsing gaat u links en vindt u ons na ca. 200 meter aan de rechterzijde. 

Vanuit de richting Eindhoven op de A58: Volg de richting, s-Hertogenbosch, blijf rijden op deze uitrit en ga er na 1 km weer af, Tilburg Noord.

Ga bij de eerste verkeerslichten, ca 50 m na de afrit, rechtdoor. Ga bij de volgende verkeerslichten wederom rechtdoor, blijf de burgermeester Bechtweg (N261) vervolgen. Bij de volgende verkeerslichten (3e na de afrit) rechtsaf de Schepersvenweg opdraaien. Aan het einde van de weg op de T-splitsing, linksaf de Hazennest Oost indraaien. Na ca. 200 meter vindt u Kluytmans Service BV aan de rechterzijde.

Vanuit de richting s-Hertogenbosch op de N65:
Neem de afrit Tilburg Noord. En volg de beschrijving hier boven.

Vanuit de richting Waalwijk op de A261:
Neem de afrit Tilburg Noord en draai bij de stoplichten linksaf de Burgermeester Bechtweg (N261) op. Volg de weg, bij het 4e stoplicht, draai linksaf de Schepersvenweg op. Aan het einde van de weg (T-splitsing) linksaf naar Hazennest Oost en dan na ca. 200 meter aan de rechter zijde.