Routebeschrijving

Met behulp van Navigatie: 

Indien u ons met de navigatie wil bereiken, ons adres is Jules Verneweg 100 te Tilburg

Vanuit de richting Eindhoven op de A58:

Knooppunt de Baars draai de A65 op richting, s-Hertogenbosch, Berkel Enschot. Blijf rijden op deze uitrit en ga er na 1 km weer af, Tilburg Noord.

Ga bij de eerste verkeerslichten, ca 200 m na de afrit, rechtdoor. Ga bij de volgende verkeerslichten wederom rechtdoor, blijf de Burgermeester Bechtweg (N261) vervolgen. Bij de volgende verkeerslichten (3e na de afrit) linksaf de Nederlandweg opdraaien. Aan het einde van de weg op de T-splitsing, linksaf de Zuiderkruisweg oprijden. Deze gaat na een haakse bocht naar rechts over in de Jules Verneweg. Na ca 400 meter vindt u Kluytmans Service BV aan de rechterzijde, Nr. 100.

Vanuit de richting s-Hertogenbosch op de N65:

Neem de afrit Tilburg Noord. En volg de beschrijving hier boven.

Vanuit de richting Waalwijk op de A261:

Neem de afrit Tilburg Noord en ga bij de stoplichten linksaf de Burgermeester Bechtweg (N261) op. Volg de weg, bij het 4e stoplicht, ga rechtsaf de Nederlandweg op. Aan het einde van de weg (T-splitsing) linksaf de Zuiderkruisweg oprijden. Deze gaat na een haakse bocht naar rechts over in de Jules Verneweg. Na ca. 400 meter vindt u Kluytmans Service BV aan de rechterzijde, Nr. 100.